Antennefordeler

Fordeling af antennesignaler fra egen antenne eller kabel-tv er muligt med en antennefordeler. De gammeldags og billige af slagsen er dog ikke velegnede længere. De er alt for åbne for udefra kommende støj. Læs mere om hvilken antenne fordeler og antenneforstærkere du skal anvende herunder.

God antennefordeler Comega LLS 02
Gode antennefordeler Comega LLS 02 og LLS 03

De bedste antenne fordelere

Ligesom med antennestik, så er det også vigtigt med kvalitet, når du ønsker at fordele dit antennesignal til flere tv.

Producenten Comega er et godt valg i forhold til antenne fordelere. Comega leverer fordelere der deler signalet ud til 2, 3,4 eller 6 enheder. Deling af f.eks. kabel-tv signal til flere en 2 tv, kan dog kræve en god antenneforstærker til kabel-tv. Læs mere om disse her.

Antennefordelerne fra Comega benytter f-stik tilslutning, så du skal altså ikke anvende et almindeligt antennestik i den ende der skal monteres på antenne fordeleren.

Dårlig antennefordeler
Gammeldags antennefordeler, der ikke kan anbefales

Dårlige antennefordelere

De gammeldags dårlige antennefordelere, er oftest utætte, dvs. der trænger forstyrrende signaler ind i fordeleren.

Antenneforstærker

En antenneforstærker kan være nødvendig, såfremt du vil dele dit kabel-tv signal ud til flere tv i husstanden. Men husk at antenneforstærkere ikke kan lave et i forvejen dårligt kabel-tv signal bedre, den er kun beregnet til at sikre god modtagelse ved samtidig tilslutning af flere tv i husstanden.Kabel-TV antenneforstærker

Vil du dele dit kabel-tv signal til flere end 2 tv i husstanden, kan en god forstærker absolut anbefales. Det er en rigtig dårlig idé at købe billige antenneforstærkere i f.eks. byggemarkeder, da disse faktisk kan skade mere end de gavner.

Comega antenneforstærker kabel-tv

Comega laver gode forstærkere, der er godkendt til brug med YouSee og Stofa kabel-tv. Der kan fås udgaver med både 4 og 8 udgange.